8 eggehviter
500 gr melis
noen saltkorn
Hell alt i kjøkkenmaskinen og la massen stå å piske til den er
blitt helt stiv. Glem den litt hvis du skjønner, ingen fare for at den blir stående for lenge :-) Det er veeeeldig enkelt!
Smør/sprøyt massen utover på bakepapir og stek bunnen ved 130°C i ca 45-60 min. (sjekk marengs rundt 40-45 min, steketid avh av hvor tykk kantene/bunnen er).
Steker du små pikekyss og bruker varmluft så setter jeg ovnen på 100 grader og lar de stå i 45-50 min. Prøv deg litt frem.
Steker du små pikekyss og bruker varmluft så setter jeg ovnen på 100 grader og lar de stå i 45-50 min. Prøv deg litt frem.
Hei :)
SvarSlettDenne er helt super!! Bruker den vær gang jeg lager Pavlova kaken :)
Hilsen Monica
Ja denne oppskriften er genial Monica, kan ikke gå feil såfremt man pisker lenge nok :-)))
Slett-Britt
denne må jeg prøve en gang:) har bare noen spørsmål:/ hvor i ovnen steker du den? blir den ikke brent i midten når den er mye tynnere der? eller tar du den ut når midten ser ferdig ut og lar kantene være litt "bløtere"?
SvarSlettHvor stor skal kaken være i diameter?
SvarSlettOppskrift til en hel langpanne
SlettKan bunnen fryses???
SvarSlettJa, tas opp og brukes med en gang da holder kantene seg sprø :-)
SlettTakker
SvarSlettEnn rund form ??????
SvarSlettHei
SvarSlettHvordan får du marengstoppene (pikekyss?) rundt kaken på plass?