12. august 2012

Bryllupskake


Karianne & Gaute

Bryllupskake på "menyen" denne helgen, denne gangen var det 2 store hjerter med bro som brudeparet ønsket seg :-). En uke før starter arbeidet med pynten....



Broen er laget i fondant, litt utfordring å få denne til å tørke i dette fuktige sommerværet...





Borden er laget med silikonform fra www.kakebua.no, pudret og påsatt en perle på annenhver blomst







Dette er 2 ulike sjokoladekaker. Nr. 1 er fylt med bringebær, bringebærmousse og vaniljekrem. Nr 2 er fylt med sjokolademousse og melkesjokoladebiter. Begge kakene er trukket med fondant.

6 kommentarer:

  1. Denne kaka blir bare finere og finere jo mer jeg ser på den.. :)))

    SvarSlett
    Svar
    1. Tuusen takk, bare fortsett å se du :-))

      Slett
  2. Bærre lækkert!!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk. Ei herlig kake å lage, selv om det tok sin tid med pynten:-)

      Slett
  3. Du lager rett og slett de flotteste rosene jeg har sett! Fantastisk! Hvordan gjør du det for å få litt lilla på de hvite?

    SvarSlett
    Svar
    1. Tuuuuusen takk, så morro! De hvite rosene er pudret lett med spiselig pudderfarge. Vender rosen ned mot bordplaten og pudrer lett på kantene. Prøv, det er faktisk ganske morro :-)

      Slett