Ingredienser:
200 gr. pepperkaker
50 gr. meierismør
100 gr. marsipan
3 ss gløgg (ren gløgg, ikke utblandet)
Melkesjokolade til trekk, samt f.eks. pepperkakesmuler eller annen sjokoladestrøssel.
Finhakk pepperkakene i Food prosessor. Tilsett gløgg, mykt smør og romtemperert marsipan (jeg setter smør og marsipan noen sec. i mikro hvis de er harde, da blir det lettere å blande massene sammen). Bland dette godt sammen. Lag små kuler som settes til avkjøling i kjøleskap.
Når kulene er blitt harde kan de dyppes i smeltet melkesjokolade og rulles i pepperkakesmuler eller annet strøssel. Oppbevares i boks i kjøleskap.
Tror du man kan lage disse til cakepops? ��
SvarSlettJa ikke noe problem, har gjort det flere ganger og de er mega populære til barna...og voksne :-)
Slettvet noen holdbarhetstiden på disse? :)
SvarSlettDet kommer nok an på ingrediensene du bruker, dette er holdbare varer :-) Jeg oppbevarer de i en kald matbod i kjelleren.
SlettJeg har laget disse idag, og de var kjempegode. Tok marsipan jeg også :)
SvarSlettFøler meg litt dum må men er det pepperkaker og ikke pepperkakedeig��
SvarSlettJa, pepperkaker du bruker, moses i stykker
SlettAccording to Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 42 lbs lighter than we do.
SvarSlett(And actually, it is not related to genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING around "how" they eat.)
P.S, I said "HOW", and not "what"...
Click on this link to uncover if this short test can help you find out your real weight loss possibilities