27. februar 2012

Maryland Cake



Ingredienser og fremgangsmåte:
Trinn 1
1,5 pakke Maryland Cookies
100 g smeltet smør
Knus kjeksene, bland i smeltet smør og trykk dette ned i en 24 cm kakeform (sett ringen til kakeformen på kakefatet du skal bruke). Settes til avkjøling i 30 min.
Trinn 2

2 pk. Tine kremost naturell (eller 300 gr Philadelphia kremost)
2,5 dl melis
.... pisk dette godt sammen

2 dl kremfløte
2 ss sukker
.... piskes til krem
Blandes sammen og smøres over kjeksbunnen. Settes til avkjøling i 30 min.
Trinn 3

1/2 pk Maryland Cookies
1 pose sjokolademousse med Daimbiter
2 dl helmelk til moussen (iht oppskriften på pakken)
Grovhakk kjeksene og dryss disse på ostekremen (trinn 2).
Lag mousse iht oppskrift på pakken og hell dette oppå de grovhakkede kjeksene. Settes til avkjøling i ytterligere 30 min.
Trinn 4
2-3 dl fløte
Pisk til krem og smør den over sjokolademousse.
Pynt kremen med enten grovhakket sjokolade, smeltet sjokolade eller sjokoladesaus (tips: kjøp den som «stivner på isen»).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar