En morro måte å servere gele på, fargerikt og enkelt :D
En gelepakke lages med 4 dl vann, dette gjør at den blir litt stivere og holder fasongen godt :-)
"Voksenutgave" …. se nederst i innlegget :-)
Del appelsinene i 2, skjær fra topp til bunn (da vil du få penest skall på serveringsbåten)
Trekk ut innmaten, jeg brukte her en isskje, løsnet kantene og dro det så ut :-) Lag juice av innmaten :-)
Skallene settes stødig, husk at de fort vipper når du heller i geleen….
…settes i kjøleskap til de stivner
Når geleen har stivnet så tar du en skarp kniv, holder den under varmt vann (ikke tørk av vannet), og skjærer så hver halve appelsin i 3 deler. Hold kniven under vann for hver appelsin du skal skjære opp, da blir snittet veldig fint :-)
"Voksenutgave" …får du ved å bruke 2,5dl vann og 1,5dl alternativ veske :D
Kok da opp vann, rør ut gele, avkjøl i 5 min og tilsett så resterende veske.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar