En morro måte å servere gele på, fargerikt og enkelt :D
En gelepakke lages med 4 dl vann, dette gjør at den blir litt stivere og holder fasongen godt :-)
Fremgangsmåte:
Del appelsinen i 2, fra topp til bunn (da blir båtene finest). Trekk ut innmaten, jeg bruker en is skje til dette.
Kok opp vann (4 dl pr pakke), rør ut pulveret og avkjøl i 5-10 min. Hell så gele i de halve appelsinskallene og sett de til avkjøling i kjøleskap.
Når gele har stivnet så deler du hver halvdel i 3 båter. Dette gjør du ved å holde en kniv under varmt vann for deretter å dele opp i båter. Kniven varmer du opp mellom hver appelsin du skal skjære, da blir snittet finest.
"Geleshots" - dvs. "Voksenutgave" … får du ved å bruke 2,5dl vann og 1,5dl alternativ veske. Kok da opp vann, rør ut gele, avkjøl i 5 min og tilsett så resterende veske.
stilig:D kan jeg spør hvor mangen appelsiner du trengte til en pakke gele??
SvarSlett