Lukket valnøtt, til vår store feiring av 17. Mai :-)
Pynten er lurt å starte med en dag eller to før, da har du mulighet til å tørke de i fasong så de ser mer levende ut :-) Her har vi brukt utstikkere fra Blossom Sugarart, flagget er skjært ut for hånd.
En liten ny vri på kantborden, denne setter vi på for å dekke over kanten av marsipanlokket. Her har vi laget medaljoner i denne formen, http://www.kakebua.no/shop/product/silikonform-medaljonger?tm=nettbutikk&sm=silikonformer/silikonformer og delt de i to.
Rødt kakefat må til....fås hos www.kakebua.no
Ha en herlig 17. Mai-feiring alle sammen :-)
kakebildet ditt er brukt på fb siden til en svært nasjonalistisk dame... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153302115156302&set=pb.644421301.-2207520000.1466501623.&type=3&theater
SvarSlettTakk for info <3
Slett