Å kombinere 2 av sine favoritter .... det er farlig det!
Jeg lager kransekakebiter med en liten utstikker, dette skal være kaffemat og da trenger de ikke være så store. Når kransekakebitene er stekt, topper jeg disse med Gulkrem, oppskriften finner du her, http://kakebuasblogg.blogspot.no/2012/04/gulkrem-til-suksesskake.html
Bitene fryser jeg, deretter stabler jeg de i kakebokser i fryseren med matpapir imellom. 5-10 min på kjøkkenbenken så er de klare til å spises :-)
For å lage disse har jeg brukt nest minste utstikkeren i dette flotte settet fra www.kakebua.no
Hei, de ser fantastiske ut, men fryser du de med eller uten krem ??
SvarSlettHei Bente!
SlettGjør alt ferdig, spre de utover et brett og frys de slik. Når de er fryst så tar du de opp og stabler de i en kakeboks med matpapir imellom.
De er like fine når du tar de opp. Tiner på 5 minutter, så dette er farlige saker:-)
-britt
Hmmm..dette skulle jeg IKKE ha sett..hehe..utrolig fristende;-)
SvarSlettHihi...de varer skjelden lenge i fryseren disse Lillian...hvis de kommer seg dit da !
Slett-britt