En kort billedserie for å vise dere en alternativ bruk av silikonform enn å bake kake. Denne formen er fra den kjente produsenten Silikomart og selges bla. av Kakebua. Ta en titt innom nettbutikken for å se hele utvalget, http://www.kakebua.no/kakeformer/silikomart-silikonformer
Sett silikonformen på et stødig fat, smelt deretter sjokolade (ev. så bruk sjokolade på flaske som "stivner på isen"-fås kjøpt i dagligvarebutikkene).
Sprøyt deretter sjokolade ned i mønsteret på kakeformen til alt er dekket.
Sett så formen i fryseren. Klargjør iskremen, dette kan enten være hjemmelaget eller kjøpt vaniljeis som tilsettes biter av f.eks. daim. Når sjokoladen har stivnet heller du iskremen over og setter den tilbake i fryseren.
Når iskaken skal spises så hvelv kaken på serveringsfat og "brett" silikonformen opp og av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar