22. mars 2012

Appelsinkrem til Cupcakes


Ingredienser:
250 gr smør eller margarin, romtemperert
2 ts vaniljesukker eller vaniljeessens
1 dl appelsinsaft, press appelsiner og sikt saften
500-600 gram melis

Alt kjøres i en kjøkkenmaskin i ca. 10 min. eller til kremen er blitt luftig og lett.
Ønskes litt syrligere krem så tilsett 0,5 - 1 ts sitronsaft. Sterkere gulfarge oppnås ved å tilsette 1 dråpe konditorfarge.

6 kommentarer:

  1. Du har så mye flotte utstikkere/pregere. Må visst få bestillt noen. Nydelige cupcakes dette, tror jeg må prøve de;-)

    SvarSlett
  2. Virkelig verd å bake disse Lillian! Appelsinsmaken kom virkelig til sin rette :-)

    Når det gjelder utstikkere så kan jeg virkelig anbefale disse fra Blossom Sugar Art, utrolig flotte å jobbe med og gir perfekte blomster med masse detaljer:-)

    SvarSlett
  3. Å denne så god ut:) jeg skal lage sjokoladekake med appelsin inni - tror jammen jeg skal ha ett lag med denne appelsinsmørkremen :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Mmmm...høres godt ut Helene! Bak i vei! -britt

      Slett
  4. Hei :) Hvor mye holder denne kremen til? Jeg skal bake en sjokoladekake (26 cm i diameter) med appelsin i, og tenkte å ta en trøffelkrem inni kaken, og en appelsinkrem til å dekke kaken med. Er litt usikker på om det kan bli for mye av det gode, eller om det kommer til å funke. Tar gjerne imot tips :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Heia! Kan du ikke sende meg en epost på post@kakebua.net så tar vi det derifra. Jeg ser dessv ikke epostadressen din her...

      Slett