Grunnoppskrift:
450 gr sukker
4 dl kremfløte
50 gr smør
1 ss sirup
1 ss vaniljesukker eller 1 vaniljestang
Hell sukker, fløte, smør, sirup og vaniljefrø i en tykkbunnet kjele, bruk en stor kjele. Varm opp blandingen på svak varme, rør forsiktig i massen til den begynner å koke.
La blandingen stå å koke med lett omrøring på middels varme. Varm blandingen opp til 116 grader, bruk termometer for å kontrollere. Dette tar ca. 10-15 minutter. Har du vanskeligheter med å få til denne temperaturen, skru opp varmen en trinn, rør godt og følg med så ikke massen brenner seg fast i i bunnen.
Når massen blir 116 grader, ta bort kasserollen, la den stå i 5 minutter, bruk deretter mikser og visp massen godt til den mister blankheten og blir tykkere. Hell den så over i en ildfast form og la den stå å stivne. Deles opp når massen har stivnet.
Oppbevares i tett boks, kjørlig.
Fuge m/Havsalt:
Strø over litt havsalt når du heller massen i ildfast form.
Fuge m/Nøtter:
Rør inn hakkede nøtter før du heller massen i formen.
Your Affiliate Money Printing Machine is waiting -
SvarSlettAnd getting it running is as easy as 1-2-3!
Here's how it works...
STEP 1. Choose affiliate products the system will promote
STEP 2. Add push button traffic (it LITERALLY takes JUST 2 minutes)
STEP 3. Watch the affiliate products system explode your list and sell your affiliate products all by itself!
Are you ready to make money automatically??
Click here to launch the system