12. april 2013

Bursdagskake DameSlike bursdagsgaver kan det være morro å ha med seg i selskap :-)


De største rosene er håndlaget, lyse blomster og de små rosene er laget i silikonformer som fås kjøpt hos www.kakebua.no

 

www.kakebua.no har fått inn mange "Lace" former den siste tiden, http://www.kakebua.no/silikonformer/lace og denne borden er laget i en av disse formene. Marsipanen er kjevlet ut, deretter er mønsterborden presset ned i marsipanen før kantene er renskåret. 5 kommentarer:

 1. Gud så flott kake! Du er så flink! :-)

  SvarSlett
 2. Hei,
  Kanskje du kan fortele hvordan du lager sugarveil icing. Hvor varmt vann bruker du, romtemperert eller kokende? Jeg får ikke ta ut fint blpnder fra formen,rives sunt, blonder er ødelagt... :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia! Vi har vel ikke greid å knekke koden for selv å kunne lage Sugarveil, jeg bruker kun orginalvare som du kan kjøpe. Blandingsforhold og fremgangsmåte står på pakken. På denne kaken er borden brukt på marsipan:-)

   Slett
 3. Takk for svar... :-) Det er bare prøve ja. Jeg også bruker bare orginalvare. Men fortsatt det er mistery hvordan ta ut fint blonder utten å ødelegge dem.

  SvarSlett
  Svar
  1. De tradisjonelle mattene for Sugarveil kan en bruke linjalen til å holde løsne emnet, men små/tynne border vil jeg anbefale at du bruker en spiss gjenstand og lirker ut med. Det er litt arbeid....men virkelig verd hvert minutt !

   Slett