Slike bursdagsgaver kan det være morro å ha med seg i selskap :-)
De største rosene er håndlaget, lyse blomster og de små rosene er laget i silikonformer som fås kjøpt hos www.kakebua.no
www.kakebua.no har fått inn mange "Lace" former den siste tiden, http://www.kakebua.no/silikonformer/lace og denne borden er laget i en av disse formene. Marsipanen er kjevlet ut, deretter er mønsterborden presset ned i marsipanen før kantene er renskåret.
Gud så flott kake! Du er så flink! :-)
SvarSlettHei,
SvarSlettKanskje du kan fortele hvordan du lager sugarveil icing. Hvor varmt vann bruker du, romtemperert eller kokende? Jeg får ikke ta ut fint blpnder fra formen,rives sunt, blonder er ødelagt... :(
Heia! Vi har vel ikke greid å knekke koden for selv å kunne lage Sugarveil, jeg bruker kun orginalvare som du kan kjøpe. Blandingsforhold og fremgangsmåte står på pakken. På denne kaken er borden brukt på marsipan:-)
SlettTakk for svar... :-) Det er bare prøve ja. Jeg også bruker bare orginalvare. Men fortsatt det er mistery hvordan ta ut fint blonder utten å ødelegge dem.
SvarSlettDe tradisjonelle mattene for Sugarveil kan en bruke linjalen til å holde løsne emnet, men små/tynne border vil jeg anbefale at du bruker en spiss gjenstand og lirker ut med. Det er litt arbeid....men virkelig verd hvert minutt !
Slett