Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden (http://kakebuasblogg.blogspot.no/2012/03/marengs.html) og den er i kategori "enkel" :-). Denne bunnen kan du lage i god tid, ev. fryse den.
Jeg bruker en stor tip (denne fra Kakebua: http://www.kakebua.no/shop/product/tip-nr-362 ) og engangspose for å lage bunnen, sprøyter på små marengser rundt kanten slik at vaniljekremen og resten av fyllen holder seg på plass. Pavlova må en bare ha til mai-dagene :-)
..og for dere som er litt småspist, lag små reder...og ta opp en og en fra fryseren :-)
så yummi ut :) Hvordan får du marengsen stå stiv, forresten?
SvarSlettMettan
Sørg for å pisk eggehvite og melis leeeenge, da blir massen så stiv at du kan forme flotte topper:-)
SlettDette er den enkleste og beste oppskriften eg hr brukt på Pavlovaen.
SvarSlettSå bra Ingrid! Da blir det Pavlova til 17. mai?
SlettBELO MERENGUE
SvarSlettHUM ISSO MUITO BOM