16. mai 2014

Marengsbunn, hvordan lage


Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden (http://kakebuasblogg.blogspot.no/2012/03/marengs.html) og den er i kategori "enkel" :-). Denne bunnen kan du lage i god tid, ev. fryse den.

Jeg bruker en stor tip (denne fra Kakebua: http://www.kakebua.no/shop/product/tip-nr-362 ) og engangspose for å lage bunnen, sprøyter på små marengser rundt kanten slik at vaniljekremen og resten av fyllen holder seg på plass. Pavlova må en bare ha til mai-dagene :-)









..og for dere som er litt småspist, lag små reder...og ta opp en og en fra fryseren :-)



5 kommentarer:

  1. så yummi ut :) Hvordan får du marengsen stå stiv, forresten?
    Mettan

    SvarSlett
    Svar
    1. Sørg for å pisk eggehvite og melis leeeenge, da blir massen så stiv at du kan forme flotte topper:-)

      Slett
  2. Dette er den enkleste og beste oppskriften eg hr brukt på Pavlovaen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra Ingrid! Da blir det Pavlova til 17. mai?

      Slett
  3. BELO MERENGUE
    HUM ISSO MUITO BOM

    SvarSlett