14. oktober 2015

Lakriskonfekt


Ingredienser:
150 gram marsipan
2 ts lakrispulver (eller 1 ss lakrissirup fra Bulow)

Kna dette godt sammen, trill deretter kuler. Dypp kulene i mørk sjokolade og rull de deretter i lakrispulver.

Salmiakkutgave
Ønsker du er mer markant salmiakksmak på disse kulene så lag denne varianten:

500 gram marsipan
2 ss Lakris sirup (alternativt 1 ss Lakrissirup og 1 ss Lakrispulver)
2 bokser Hockey Pulver (finnes i godtebutikkene, en liten rundt eske med sterkt salmiakkpulver)

Bland ingrediensene godt sammen. Trill kuler og dypp de i mørk sjokolade. Før sjokoladen tørker kan du strø over en blanding av ekstra Hockeypulver og Lakrispulver. Det som faller av samler du opp og bruker på neste posjon.


3 kommentarer:

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i myTaste.no, slik at vi kunne koble til den.

    myTaste er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med myTaste.no, bare gå til http://www.mytaste.com/add-your-food-blog

    Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    myTaste.no

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig Elin, det vil jeg selvfølgelig bli med på :-) Takk som fant veien inn til meg <3 -britt

      Slett
  2. Vil heller anbefale lakrispulveret man kan kjøpe på Kinsarvik og andre naturkostbutikker! Det er myyyyye sunnere enn hockypulveret da det bare består av finraspet lakrisrot! smaker nesten det samme som hockypulveret også!

    SvarSlett