21. mai 2017

Pavlova med Smash


Etter mange spørsmål om denne kaken så setter jeg sammen ingrediensene på hva jeg har brukt her på bloggen:

Marengsbunn:
8 eggehviter
500 gr melis
litt salt (1/4 ts)
1 pose Smash, grovhakket

Hell eggehviter, melis og salt i kjøkkenmaskinen, la den stå å piske til marengsen er stiv. Tilsett så 1 pose Smash i marengsen, smør den utover på en bakeplate (bruk bakepapir under) og sett den i ovnen på varmluft, 100 grader i minst 2 timer.

Lag Gulkrem etter oppskriften som du finner under Basis her på siden.

Montering:
3 dl kremfløte, piskes
Blåbær
1 pose Smash
Salt karamell (på Rema får du kjøpt Salt karamell som istilbehør) Lager du selv finner du oppskriften under Basis her på siden.

Legg ferdig marengsbunn på fat, smør utover gulkrem, topp deretter med pisket krem. Strø over hakket Smash, blåbær og salt karamell.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar