21. desember 2013

Fudge Melkesjokolade



Ingredienser:
6 dl sukker
1 dl lys sirup
3 dl Vikingemelk
200 g sjokolade
Kok opp alt utenom sjokoladen, la det koke i ca 20 minutter i tykkbunnet kjele. Ta kuleprøven, dvs legg en dråpe karamell i kaldt vann og sjekk om den kan formes til en kule. 
Ta pannen av varmen, rør inn hakket sjokolade. Pisk deretter blandingen i 3-5 min til du ser at den er matt og stivner. 
Hell deretter massen over på et fat og la de stivne. Skjær deretter opp Fudge i små biter.

Bytt sjokolade iht eget ønske :-)


2 kommentarer:

  1. Hei!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett
    Svar
    1. Tuuusen takk for trivelig melding Elin! Klart vi er med, og takk for at dere kobler til vår blogg :-) Mvh Britt

      Slett