16. mai 2014

Marengsbunn, hvordan lage


Vi løfter dette innlegget opp etter å ha fått masse spm om hvordan å lage bunnen til Pavlova. Oppskrift på marengs finner du her på siden (http://kakebuasblogg.blogspot.no/2012/03/marengs.html) og den er i kategori "enkel" :-). Denne bunnen kan du lage i god tid, ev. fryse den.

Jeg bruker en stor tip (denne fra Kakebua: http://www.kakebua.no/shop/product/tip-nr-362 ) og engangspose for å lage bunnen, sprøyter på små marengser rundt kanten slik at vaniljekremen og resten av fyllen holder seg på plass. Pavlova må en bare ha til mai-dagene :-)









..og for dere som er litt småspist, lag små reder...og ta opp en og en fra fryseren :-)



5 kommentarer:

  1. så yummi ut :) Hvordan får du marengsen stå stiv, forresten?
    Mettan

    SvarSlett
    Svar
    1. Sørg for å pisk eggehvite og melis leeeenge, da blir massen så stiv at du kan forme flotte topper:-)

      Slett
  2. Dette er den enkleste og beste oppskriften eg hr brukt på Pavlovaen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra Ingrid! Da blir det Pavlova til 17. mai?

      Slett